Sledeće informacije se odnose na našu veb lokaciju. Zaštita podataka je za nas vrlo važna, zato tretiramo vaše podatke poverljivo i prema zakonskim propisima o zaštiti podataka.

Korišćenje naše veb stranice

LNO.RS  se može koristiti bez unošenja ličnih podataka. S druge strane, lični podaci su potrebni za korišćenje kontakt formi. Podaci prikupljeni na veb lokaciji neće biti prosleđeni trećim licima bez vašeg pristanka.

Anonimno korišćenje veb stranice

Kada koristite našu veb stranicu ne postoji obaveza ostavljanja ličnih podataka. Pored toga, sve informacije prikupljene pomoću alata za analizu koji prate ponašanje korisnika posetilaca veb stranica anonimne su skraćivanjem korisničke IP adrese.

Sigurnost putem SSL enkripcije

Veb lokacija LNO.RS koristi šifrovanje bezbednosti. Time se osigurava da treće strane prilikom prenosa vaših podataka ne mogu da ga pregledaju.
Treba napomenuti da mogu postojati sigurnosne praznine sa svakim prenosom podataka na Internetu i zbog toga se one ne mogu isključiti.

Kolači

Da bismo optimizirali našu veb stranicu, koristimo kolačiće na našoj veb lokaciji. Ovi kolačići se koriste s jedne strane radi lakšeg korišćenja veb lokacije, a sa druge strane za analizu ponašanja korisnika posetilaca veb lokacije. Imate mogućnost da odbacite upotrebu kolačića u vašem pregledaču i ne dozvolite njihovu upotrebu.

Google Analytics

Na našoj veb lokaciji koristimo „Google Universal Analitics“ kompanije Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkvai, Mountain Viev, CA 94043 USA (u daljem tekstu „Google“). Primarna svrha Google kolačića je da analizira ponašanje korisnika na veb lokaciji i na taj način pojednostavljuje i optimizira upotrebu veb stranice za korisnike.

Google i Facebook praćenje konverzija

Koristimo uslugu analize „Praćenje konverzija Google“ i „Praćenje konverzija Facebook“ koju su pružile kompanije Google i Facebook. Ovo postaje aktivno čim stignete na našu veb lokaciju putem oglasa koji smo postavili. Google koristi takozvani „kolačić za konverziju“, putem kojeg možemo prepoznati da ste došli na našu veb lokaciju putem oglašavanja. Facebook koristi takozvani „Facebook piksel“. Ovde imate i mogućnost da odbacite upotrebu kolačića tako što ćete napraviti odgovarajuća podešavanja u vašem pregledaču.

Google i Facebook remarketing

Koristimo tehnologije remarketinga koje obezbeđuju Google i Facebook za pružanje ciljanog oglašavanja korisnicima koji su već posetili našu veb lokaciju. Prikupljanje i procena korisničkih podataka vrši se samo anonimno. Ovde imate i mogućnost da odbacite upotrebu kolačića tako što ćete napraviti odgovarajuća podešavanja u vašem pregledaču.